Ideeën Toilet Pimpen

Vera Bakker
Geschreven door: Vera Bakker op 24 augustus 2022

Slimme kleine toilet ideeën

“Verlies” geen slaapruimte omdat uw badkamer of garderobe niet groot genoeg is. Probeer in plaats daarvan deze vier slimme ideeën voor een klein toilet.

Met een kleine badkamer, kan het moeilijk zijn om alles wat je nodig hebt er in te proppen, maar de twee essenties die echt een badkamer maken zijn altijd de wastafel en de badkuip, dus het snijden van een paar vitale inches (metrische eenheden) van een van hen kan u helpen wat kostbare ruimte te besparen.

Volgens de badkamerindelingsgidsen moeten toiletten minstens 760 mm van de muren verwijderd zijn. Als u deze regels negeert, krijgt u misschien een badkamer die eruitziet als een badkamer in een vliegtuig.

Een handige tip: kijk in onze rubriek “Badkamers” voor meer info.

Om u te helpen wat kostbare opbergruimte in uw badkamer terug te winnen, hebben we vier slimme ideeën voor kleine toiletten op een rijtje gezet.

1. Toilet met korte projectie

Onze top keuze voor kleine badkamer projecten is de korte projectie badkamer. Een badkamer met korte projectie heeft meestal een diepte van minder dan 700 mm.

Toiletreservoirs met kortere uitsteeksels worden steeds populairder omdat ze smaller zijn dan de traditionele modellen. Ze bieden ook een uitstekende spoelfunctie.

Met een geprojecteerde lengte van slechts 600 mm behoort dit ontwerp tot onze kortere modellen.

myspace combinatie eenheid

2. Volledig afgeschermd toilet

“Een volledig afgeschermd toilet” is een vraag die me vaak gesteld wordt.

Een bidet is een type van een dichtgekoppeld toilet dat vlak tegen uw muur zit. Dit zorgt niet alleen voor een nette en opgeruimde aanblik, maar maakt het ook gemakkelijker schoon te maken, omdat er geen onhandige hoekjes en gaatjes zijn waar vuil en viezigheid zich kunnen ophopen, zodat ze schoner zijn dan ooit tevoren.

Dankzij hun unieke ontwerp, dat de afvoerbuizen volledig omsluit, zijn volledig afgeschermde toiletten meestal niet zo lang als conventionele toiletten, zodat ze beter geschikt zijn voor kleinere badkamers.

Als u meer ideeën voor een klein toilet wilt, bekijk dan ons assortiment kasttoiletten, zoals de Tate.

volledig afgeschermd toilet (1)

3. Terug naar wand of wandtoilet

Hoewel elk toilet een reservoir nodig heeft, kunt u ruimte besparen door uw reservoir op een handige en discrete manier aan het oog te onttrekken. Dit kan worden weggestopt in een achterwandtoilet of worden verborgen achter een spijkermuur. Als u voor het laatste kiest, maar zich zorgen maakt over de plaatsing van uw inbouwreservoir op een onhandige plaats, hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw inbouwreservoir kan voor onderhoud worden bereikt door eenvoudig de spoelplaat te verwijderen.

De Tate wandbadkamer houdt uw vloerruimte vrij van rommel.

terug naar wand of wandtoilet (1)

4. MySpace combinatie eenheid

Dit is toch het meest innovatieve idee voor een klein toilet? Met een van onze Myspace meubelcombinaties hebben we op slimme wijze een toilet, wastafel en kasten in één meubel gecombineerd. Het is een geweldige manier om de ruimte te benutten, ziet er heel netjes uit en u kunt kiezen uit verschillende kleuren en houtdecors.

Met een hoogte van slechts 725 mm (28,5 inch) wordt dit complete badkamermeubel volledig gemonteerd geleverd en past het zelfs in de kleinste badkamer.

combinatie eenheid

 

Vera Bakker
Geschreven door: Vera Bakker
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties