Aesthetic Kamers

Vera Bakker
Geschreven door: Vera Bakker op 26 augustus 2022

Esthetische kamers zijn kamers die ontworpen zijn voor comfort en ontspanning. Ze hebben de neiging warm en uitnodigend te zijn. U kunt er hier meer over te weten komen.

21 kamers die u inspireren om uw eigen gezellige ruimte te creëren

Gaby esthetische kamers hebben een belangrijk moment op dit moment en wij zijn er helemaal voor! Vooral populair onder TikTokers, esthetische kamers worden gekenmerkt door de aanwezigheid van groen (denk planten of opknoping wijnstokken, zowel echte of kunstmatige), gedempte kleuren (neutrale en roze zijn de meest voorkomende) en leuke verlichtingsarmaturen (denk Led Strands of String Lights). Bovendien speelt “persoonlijke expressie een grote rol in wat esthetisch wordt gevonden, omdat er zoveel verschillende ontwerpstijlen zijn waaruit je inspiratie kunt putten”, legt TikTok-gebruiker en designenthousiast Emily Shaw uit. Veel esthetische kamers bevatten ook persoonlijke accenten zoals fotocollages, afgedrukte foto’s en kunstprints. Wil je het design in je eigen ruimte brengen? Kijk dan niet verder dan de 21 inspirerende esthetische slaapkamers hieronder.

1. Kalmerende Roze

Gaby, als je twijfelt, probeer dan een accentmuur! Dit lichtroze ziet er prachtig uit in de neutrale slaapkamer van Instagrammer Gaby. Planten zijn een belangrijk onderdeel van esthetische kamers en wat is een betere manier om ze te laten zien dan op een zwevend plankje? Gedroogd pampagras is ook een glamouruitstraling en gaat veel langer mee dan een traditioneel boeket bloemen, waardoor het een onderhoudsarme favoriet is.

vine time aesthetic kamers

2. Tear It Up

Als je een Instagrammer Isabella-muurcollage wilt maken, begin dan met het doornemen van je tijdschriftencollectie. Je hoeft je niet aan een bepaald kleurenschema te houden; kies er gewoon een die je inspireert.

tear it up aesthetic kamers

3. Zachte geur

Ren Eucalytus geeft elke ruimte een rustgevend tintje en blijft wekenlang fris, dus het is de moeite waard om het aan je kamer toe te voegen. Je kunt verschillende soorten groen in je ruimte verwerken, zoals Instagrammers Ren en @lauras_room hebben gedaan, wat je ruimte een extra gevoel van gezelligheid geeft.

zachte geur aesthetic kamers

4. Geweldige textuur

Joanne experimenteerde met verschillende texturen zoals Instagrammers doen om een ruimte op te waarderen. Hier combineren veren kussens en een funky lamp prachtig met traditionele gewatteerde bedden. Je kunt ook nieuwe patronen gebruiken. Niemand kan die gestipte lakens weerstaan!

geweldige textuur aesthetic kamers

5. Magische Maan

Laura We zagen de maanfaseslinger in veel esthetische kamers, waaronder die van Instagrammer Laura. Dit accentstuk ziet er goed uit wanneer het boven een bed wordt gehangen, maar zou ook boven een bureau of dressoir kunnen worden geïnstalleerd, of zelfs aan een muur kunnen worden bevestigd. Laura maakte ook een kleine galeriewand boven een bed, wat wat extra persoonlijkheid aan haar kamer toevoegt.

magische maan aesthetic kamers

6. Genoeg Pep

Elise Elise’s kamer heeft felle kleuren in tegenstelling tot de meeste anderen, en haar beddengoed is zo mooi dat het moeilijk is om er niet voor te vallen! Ze heeft ook een roze accentmuur die alles samenbrengt, en een zwevende plank die voor wat extra flair zorgt.

genoeg pep aesthetic kamers

7. Plant Baars

Als u er nog geen heeft, kunt u overwegen om een plantenstandaard op uw vensterbank te zetten. Het is een goede plek om bloemen, kruiden of andere kleine planten te zetten. U kunt ook een plank of tafel gebruiken als u dat liever hebt.

plant baars aesthetic kamers

8. Eenvoudige vellen

Astrid houdt haar kamer eenvoudig met wit beddengoed, planten in gevlochten hangmanden geven zelfs de meest kale kamer wat warmte en zijn een goed compromis voor mensen die niet echt van kleur houden maar toch wat leven in hun slaapkamer willen brengen.

eenvoudige vellen aesthetic kamers

9. Knusse Kussens

McKenna String verlichting plus een rommelige, doorleefde look is het recept voor een warme, uitnodigende slaapkamer. Geef je slaapkamer een persoonlijk tintje door foto’s van al je favorieten op te hangen.

knusse kussens aesthetic kamers

10. Leuke zin

Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om uw ruimte te versieren zonder veel tijd of geld te hoeven besteden, kunt u overwegen om een eenvoudige, motiverende zin als muurschildering te gebruiken.

leuke zin aesthetic kamers

11. Fan Favorite

Een zacht shagkleed en een relaxfauteuil zijn altijd populaire keuzes bij het inrichten van een interieur. Maar het coolste deel van deze kamer is de ventilator die boven het bed hangt.

fan favorite aesthetic kamers

12. Netjes en Neutraal

Molly Molly’s slaapkamer heeft veel neutrale kleuren, maar is niet overdreven ingericht. Ze gebruikte een verscheidenheid aan vormen, hoogtes en materialen om een eclectische look te creëren.

netjes en neutraal aesthetic kamers

13. Cat Nap

Alicia Alicia’s kamer was zo gezellig dat zelfs haar huiskatten niet weg konden blijven! Ze had ook wijnranken boven haar hoofdeinde gehangen, die een gemeenschappelijk kenmerk waren van esthetisch aangename kamers en de ruimte dromerig en tuinachtig deden aanvoelen.

cat nap aesthetic kamers

14. Mooie baksteen

Victoria Wagner’s slaapkamer heeft een geweldige bakstenen muur die ze zelf heeft gemaakt! Ze gebruikte zwart, wit en wat hout (met planten, natuurlijk!) om een mooie en verfijnde kamer te creëren.

mooie baksteen aesthetic kamers

15. Disco Dromen

Elsa Elsa’s kamer heeft een prachtig uitzicht op de skyline van de stad. Het licht danst en wordt weerkaatst door een discobal die in de hoek is weggestopt. Een discobal is een goedkope manier om een vintage gevoel aan elke ruimte toe te voegen en levert altijd complimenten op!

disco dromen aesthetic kamers

16. Schittering en glans

Als discoballen niet jouw stijl zijn, geven gewone lampjes ook een prachtige gloed aan elke ruimte! Instagrammer Herzen Stimmes voegde deze toe aan de slaapkamer van haar dochter, waar ze boven haar bed fonkelen en glinsteren en zigzaggen achter een laken dat aan het plafond hangt als een “grammable” nachtelijke hemel binnenshuis.

schittering en glans aesthetic kamers

17. Kleurenliefhebber

De kamer van Kaitlin Kails heeft minitapijtjes, planten en een vrolijke mix van roze en oranje stoffen, en is een uitnodigende plek om te ontspannen.

kleurenliefhebber aesthetic kamers

18. Modern Minimalistisch

Anysya Anysya’s slaapkamer is ultra minimalistisch en gevuld met licht. Blootgestelde Edison lampen creëren een stijlvolle, strakke look.

modern minimalistisch aesthetic kamers

19. Licht het op

Lindsay Lindsay combineerde twee belangrijke elementen van interieurdesign – planten en snoerverlichting – om een verbazingwekkende display te creëren voor de slaapkamer van haar dochter. Het moet super ontspannend zijn om naar te kijken als ze in slaap valt.

licht het op aesthetic kamers

20. Vine Time

Deborah die houdt van hangende wijnranken? Veel esthetisch aangename kamers, zoals deze die ze voor haar dochter ontwierp, hebben dit leuke element achter de bedden. Gecombineerd met witte verlichting zijn de faux wijnranken super dromerig.

vine times aesthetic kamers (1)

21. Rockin’ Rattan

Leah rotan, neppalmbladeren en gedempte tinten creëren een uitnodigende sfeer in haar slaapkamer. Een dienbladtafel vervangt een traditioneel nachtkastje, waardoor de kamer koel en casual blijft. Tot de esthetische decoratiemiddelen behoren wijnranken, snoerverlichting (ook wel kerstverlichting genoemd), ledstrengen, discoballen (ook wel party poppers genoemd), hangende planten in macraméhangers en fotowanden. Er zijn verschillende soorten kamerstijlen, waaronder Shabby Chic, minimalistisch, Boheems, Cottagewood, Dark Academia, light Academia, en grunge.

rockin' rattan aesthetic kamers

Vera Bakker
Geschreven door: Vera Bakker
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties